![]() |
|
|||||||
| Kendi Modifiyeni Kendin Yap Otomobiline yaptığın modifiyeler ve neler yapılabileceğini göster... |
![]() |
|
|
Seçenekler | Stil |
|
|
||||
|
||||
|
Herkese selam Arkadaşlar aracına flaşör takmak isteyenler için açıyorum bu konuyu. Piyasada nerde bulduysam 50 60 tan aşağı demediler fiyata, ben de kendim yapmaya karar verdim. Elimdeki devre 3 sağ 3 sol şeklinde ampüllerin yanmasını sağlıyor. Devrenin çıkışları 12v dc. Ben araya bi direnç koyup led ile kullanıyorum. İsteyen mavi - kırmızı ledlerle de kullanabilir mesela. Yada bi çıkışa ampül takmaz sadece diğer çıkışı kullanır yani f1 takip sinyali elde etmiş olur Arkadaşlar ben bu devreyi yapabilirim diyenler varsa şemayı paylaşabilirim, ya da devre yapımı ile ilgili olmayanlar için ben yapabilirim. Şimdilik bi video paylaşıyorum, istek olursa video ve resim sayılarını arttırabilirim. Video 2şer beyaz led ile çekildi. Led sayısı 30 - 40 a kadar arttırılabilir...
buyrun, BURADAN İZLEYEBİLİRSİNİZ |
|
|
||||
|
||||
|
güzel olmuş elinize sağlık
ve güzel bilgiler için teşekkürler
|
||||
|
||||
|
reis sen kaça yapıyosun ne kadar sürüyo?
|
|||
|
|||
|
çok iyi olmuş eline emeğine sağlık ta bu devreleri paylaşsan ben f1 takip flaşör istiyorum o arkaya konandan kırmızı olan çok hoşuma gidiyor onun için devreyi bide malzeme listesi çıkarırsan sevinirim
|
|
|
|||
|
|||
|
eline sağlık kardeşim devreyi paylaşırsan sevinirim güzel olmuş yapmayı düşünüyorum bende ..
|
|
|
|||
|
|||
|
arkadaşım bunu en başından beri kaploları bağlarkenden beri bi video veya fotoğrafla çekip koyabilirmisin sana zahmet olmassa ben tam anlamadım da
|
|
|
|||
|
|||
|
Alıntı:
|
|
|
||||